Deelnemers van De Groote Fair bekendWil je weten wie er mee doen aan De Groote Fair op 26 mei 2013 in Rosmalen? Neem dan een kijkje op de deelnemerspagina

De Groote Fair laat via haar blog de komende weken alvast veel leuke inspiratie & ideeën zien van het originele aanbod van de deelnemers. Zo worden producten getoond die op De Groote Fair verkrijgbaar zijn en worden achtergrondverhalen geschreven over de bedrijven en winkels die meedoen.

6 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit!
  Ik wil zelf ook een markt tippen die voor het eerst 30 juni in Dordrecht plaatsvindt, heet Pop Up Market. Hoe meld ik deze superleuke markt aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Susan,

  Leuk een nieuwe creatieve markt! Als je een link hebt naar meer informatie dan kan ik hem in het jaaroverzicht erbij plaatsen.

  groetjes, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Roos,
   Hoe kun je markten aanmelden? Ik kan nergens een knopje vinden om te contacten en ik wil heel graag dat de Zelfgemaakte Markten erbij komen te staan, want niet alle data staan er bij. http://zelfgemaaktemarkt.nl/agenda. Mogen die erbij?

   We organiseren ook nog een andere fijne, creatieve markt: de kleremarkt, met alleen maar kleren en accessoires. Voor nu is daar maar 1 datum voor bekend 30 juni, aka aanstaande zondag. De site is: facebook.com/kleremarkt

   Groetje

   Sanne Bloem

   Verwijderen
  2. Hoi Sanne,

   Een contactknopje is inderdaad handig, zal ik er eens op zetten. Ik heb de zelfgemaakte markten aangevuld, zodat ze er nu allemaal op staan.

   Groetjes en veel plezier op de markt!
   Roos

   Verwijderen
 3. Hee Roos, dank voor je reactie!
  Het wordt ook een hele leuke markt, de locatie is top in de Vriesestraat (heel knus en cute).

  Kom je zelf ook even kijken?

  Op dit moment heb ik een Facebookpagina voor de Pop Up Market: https://www.facebook.com/PopUpMarkt

  En het event staat kort op SHPPR Events beschreven: http://www.shpprevents.nl/portfolio/ (of direct de inschrijfpagina :-) http://www.shpprevents.nl/inschrijvenevents/

  Grtjs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 21 juni Waardsefair
  meezeweg 2 4414RN waarde
  open van 10.00 tot 17.00
  heerlijk terras met lekkernijen uit eigen keuken
  entree €2,50
  deelnemer zijn 0113502454 of mail de6mezen@kpnplanet.nl
  waardsefair.nl

  BeantwoordenVerwijderen